Cantik atau ...




Nampak Cantik kan?Mungkinkah hasil plastic surgery atau solekan semata-mata kecantikan kelihatan ketara pada Halle berry ?

Bagaimana pula dengan Angeline Jolie (dibawah)nampak juga menarik dan cantik selepas perubahan dilakukan mungkin juga hasil pembedahan atau kerana kepakaran solekan yang dilakukan pada wajahnya tetapi bagaimana pula dengan ini?


Jgn Klik

ini....


dan yang ini?

Klik sini


8 komen Orang bijak:

SyuQ said...

scarynyer...

akmal said...

menakutkan lah...hantu mak limah lg lawa kot, opsss

IFA Athirah said...

yg nmbor 4 tu xsedar diri muke dh lawa.still nk buat surgery.sengal! http://geekintherainbow.blogspot.com/

sayatasha said...

menakutkan betol gambar yang last tu...
tak takut ke tengok muka sendiri dalam cermin...
tu la orang cakap jangan mulakan plastic surgery ni...
nti jadi ketagih...

puteri ain said...

scary betul...

gEe said...

x sggup ku melihatnye. haha

budak kampung said...

waghhhhh dh cam momokkkkkk


kalo tak malas,singgah la laki lebih suke pompuan gebu/berisi

eita said...

sungguh menakutkan...

Post a Comment

Terima Kasih atas komen dan idea yang bijak-bijak ini !Anda memang bijak !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...