Lelaki Paling Cantik Di Dunia


Saya pasti ramai wanita yang cemburu dan tidak mustahil pasti ada lelaki yang terpikat atau setidaknya terdetik dihati kecil sang lelaki “cun betul awek ni” atau “macam mana boleh ada lelaki se hot ini?” sebaik melihat gambar lelaki yang tercantik di dunia ini. Disebalik kecantikannya yang luar biasa,sebenarnya Nong Poy Treechada adalah seorang Lelaki yang telah melakukan pembedahan kelamin pada usia 17 tahun.

Jangan Klik Iklan ini


Dia ni dilahirkan pada tahun 1984.Tua setahun je dari I tapi muka dia sweet gitu..so jeles. Berketinggian 171 cm, ukuran badan: 33-24-36 dan berat 48 kg. Sejak dibangku sekolah lagi dia bercita-cita untuk memjadi perempuan tetapi walau macam mana pun bila berhadapan dengan orang tuanya, Nong Poy masih berkelakuan seperti anak lelaki. Nekad melakukan pembedahan pada umur 17 tahun. Walaupun mengalami kesakitan yang amat perit (dia melakukan pembedahan kelamin) tetapi menurutnya kesakitan itu amat berbaloi. Untuk pengetahuan anda, Nong Poy tidak seperti wanita transgender yang lain. Dia tidak melakukan pembedahan plastik di muka okey! Jadi, kecantikan wajahnya adalah betul-betul asli.

Dua tahun selepas melakukan pembedahan, Nong Poy memenangi Pertandingan Kecantikan ‘Miss Tiffany‘. Pada tahun yang sama, Nong Poy menjadi Miss International Queen (lady-boy) 2004.

Nong Poy kini adalah seorang model, bintang dan pengacara yang paling popular di Thailand. Selain cantik, dia juga bijak dan berbakat. Kecerdikan dan kecantikannya pada akhirnya dapat diterima dengan baik oleh masyarakat Thailand.

Jangan Klik Iklan ini








wajah Nong Poy semasa lelaki..

Jangan Klik Iklan ini


Jom layan video commercial Nong Poy:

49 komen Orang bijak:

Yuni Aisyah said...

ish dasyatnya nmpk cam wanita tulen....mmg lawa giler...jelez i..hehe

ain hamiza said...

hot gler dia neyh! sumpah xnmpk cm laki lgsg! cun abes la! huhu

Isteri Yang Comel said...

wah sangat cumel....

wanbu said...

auwwwww... mantop seh hehe.. (^__-)

Encik Peluang said...

gile la...cun gile....

Amalina said...

she's pretty~

Hanif Idrus Blog said...

habis ler..perempuan2 tulen kat Malaysia ni..ta ..tapi cara dia kita janganlah ikut.songsang..kekeke

+akufobia+ said...

berahi.haha.

Lynn La Loy リンダ said...

cantik sangatttttttt

udin said...

haha! dasat beb! tak sangka lelaki rupanya.. ;p

Farhan Sawibi said...

haha..laky ke nie??bia btol..huhu..cantik gle..

~hAKim ZaiLAn~ said...

cun giler..tapi xbole masuk kategori laki da la..

aida4eva said...

law0 ngat eh. hoho..

h A n Y S said...

cun gilaaa! kalah aku *of kos*, haha!

syafiq said...

wooowwweey..hehe

Nur Saxoni said...

masyaAllah...cantiknya ciptaan tuhan, tapi sayang kan.... moga dilain detik tergerak pula hatinya untuk kembali pd pencipta yg sebenar

budak kampung said...

fuhhhhh cun siott...grrrrrrrr


kalo tak malas,singgah la laki lebih suke pompuan gebu/berisi

Nurhafizah p i j a said...

xnmpk mcm laki lngsung .

david said...

mantab....

bellalooi said...

ya,he really pretty

http://exabytes.com.my

Kamil Kahar said...

konfem ramai gler bapok jadikan dye idola siot~~

fRaMe+LenSeS said...

mengucap panjang tgk.. iskh..

awEEN said...

mmg cantek...hmm..macam2 jenis org ade kan.. ^__^

CN said...

mmg cantik

ciK fLower meLawEr said...

lawa bhaiii :)

hanani fiee said...

lawanya ~~~~~~~~~~~

Dye Yankiwan said...

pergggghhh!!!huhuh

syukri said...

she's pretty. eh sori. he's pretty.

RubyZ said...

:)

FreESiA said...

cute, comel, cantik... but he is a guy...ops...
tp skrg ni kat malaysia pun mcm da mula nk terima trend cam ni...harap-harap dorang ni sedar dan terima dengan seadanya...

Dea said...

omg...

Anonymous said...

gyler comey!

.waniey jamaludin. said...

jeles!haha..giler lah..tulen gile kau

FiZ said...

giler arrr...huhu

mOhd Hafiz said...

lawa la siuttttttt

Bungakopi said...

cantik sgt. tp tengok tapak tgn, out.

masy ctah said...

subhanallah....indahnye ciptaan Allah.....tp sygnye, klu jd lelaki terus kn bagus.....hmmm....

Traveler said...

Kat US banyak macam ni kalah perempuan

jepara gallery said...

cantike mantap....

Anonymous said...

Perkkkhh...Law Mcm Niee..AKu Leyh Salah Owg Niee...

Radz said...

perempuan ke tu?

www.jomrileks.com

Anonymous said...

mmg cun..awek aku tu

Maicher said...

ish. ni bia betol laki ni.
muka girlish kot!
lagi nampak macam perempuan daripada yang betol² pempuan.

Anonymous said...

bahaye neh! nak kawen pun takot tup tup laki!

iemah said...

tp syg xleh ada anak sdiri sbb xleh mengandung

Anonymous said...

andrej pejic lagi cantik.

Anonymous said...

lawa gler....kalo aku terserempak kat luar aku sendiri pun x pasan...silap2 aku yg gi ngorat haha...tapi syg kenapa nak tukar janina???apa tak bagus ke jadi laki??tuhan dah jadikan awak tu muke lawa x semestinya kena tukar jantina....kalo dia still laki mesti dia jambu cam artis korea...so x rugipun kalo tak tukar....

O-rasa said...

btl lelaki cantik....
nice entry... skrg ni tgh hot sorg lagi lelaki cantik dari Thai.. suara pon sedap.. ada masa leh jenguk blog saya kalau nak tau siapakah dia :)

Anonymous said...

cute laa waa..i like huhu..

Post a Comment

Terima Kasih atas komen dan idea yang bijak-bijak ini !Anda memang bijak !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...