Follower ke-100?105?110? Hari Backlink sedunia?



Kecil je anda rasa blog ni kan?Tetapi ada yang kata kalau follower ke-100 bagilah backlink.Jadi sempena hari yang baik,dengan penuh kasih sayang kami letakkan backlink anda pada entri ini selama 24 jam(24 jam je?kalau 72jam..ok tak?) bermula waktu entri ini.(Tak percaya?)

Adakah anda follower ke 100?

Follower ke 105?

Follower ke 110?

atau follower pertama komen dalam entri ini

atau blogger kedua komen dalam entri ini

atau follower ke-119

atau lupa follower ke-??

atau komen panjang-panjang dlm entri ini

atau pertama mengucap gudnight

atau anda pelawat ke 121645 (katanya)

atau pertama komen di pagi rabu 16/2 ini

atau ketawa lebih dalam komen



atau tertanya-tanya anda follower ke berapa

atau follower yang berkata "bijak2"

atau follower nak backlink untuk dia seorang je

atau follower cakap direct nak backlink

atau blogger nak backlink tapi buat2 tak faham

atau blogger minta backlink selamba kat sini

atau anda......??

Anda Inginkan backlink ? ( Apalah sangat jika dibandingkan dengan kasih sayang persaudaraan sesama kita..) jgn malu-malu... Kitakan bersaudara dan berkawan,lagipun siapalah kami tanpa anda..

26 komen Orang bijak:

fariza fauzi said...

saya folower ke 108..hehehe

Pirate said...

2 thumb up!

Pirate said...

owh! Thx! Good initiative from you to appreciate your visitors and followers

bijakjaya said...

sama2!...asalkan semua org happy!

♥ eyka elisha ♥ said...

eyka followers ke 119.pengomen entry ni yg ke 3.ngeh3 ^^

~ch@wi~ said...

x igt la aku ni follower ke brpe..
da lme folow blog ni..hehehe



New Entry: Mari Belajar Sifir 11 Cara Pantas!
Cara Mudah Lajukan Mozilla Firefox
Apa Makna Maulidur Rasul Yang Sebenarnya..

bijakjaya said...

Ye ke?..check kat follower tiada nama ~ch@wi~ pun..hehe

Farid bin Aspar said...

Backlink tu apa fungsinya?
MINDA INSAN

bijakjaya said...

Saudaraku farid,hasil spotcheck anda memiliki 5 blog...tentu anda seorg yg hebat!..

bila banyak backlink > banyak traffic > banyak RM (klu ada iklan kat blog anda) ...itu org lama kata saya copy je kata2 diorg tu..hehe

Farid bin Aspar said...

Ye bijakjaya, 4 blog lagi hanyalah untuk simpanan sendiri. Satu blog MINDA INSAN, satu blog perkongsian dan yang lain hanya sebagai simpanan sahaja.

Oh~ kiranya, anda berblog untuk menjana pendapatan? =) bolehlah kongsi bersama.

Saya tidak hebat pun, sekadar berkongsi sahaja. Sukar mendapat internet yang laju.

bijakjaya said...

blog ini adalah instrument bagi berkongsi info ,pendapat dan segalanya yg boleh memberi maklumat pd semua .Hra begitulah..
Ttg pdapatn pula blog ini blum kearah memberi tutorial mengenainya namun farid boleh mlayari plbagai web & bertanyakan ttg menjana pendapatan melalui blog2 pd blogger yg lain seperti Ben Ashaari..blog ni hanya biasa2 je yg menerima kunjungan tidak lebih 200 org sehari..harap ini dpt membantu..

jawatan kosong said...

hrmm.. saya menurut perintah :)






jawatan kosong 

fahrin ahmad said...

bhahahahah..dah macam iklan los dan faun lak

fyna said...

sy follower yg ke .......
hehehehe...nice belog....



jom singgah n follow2 belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

zaidi zaim said...

baru nk folo...

amier azrul alias said...

semua tu aku!
haha

Jayllytaa said...

wahhh...
its me..
bijak2
*___^

iszieylyanziy said...

xpahamm,,,uhuhu

aaron aziz said...

aik..gua pun ade jugak? ya salam..hehe

Pirate said...

hahahha... lawak pun ada. tp skali lagi pirate ckp, inisiatif melalui cara plg mudah utk hargai pengunjung ke blog nie :)

gdiamy1 said...

nk backlink....hahahaha....

encHIx laNDax said...

SAYA NAK BACKLINK! takkira le!hahahXD

LADYHEART said...

xnak komen pape tp nak menyibok jgk kat cni..hehe~~

edda(",) said...

backlink pelisss... ngehehehe

bijakjaya said...

dah habis tempoh dah..hehe..72 jam je...tunggulah follower ke 200 kita continue balik entri ni ye..jgn mare..

auctions said...

ada lg ker backlink nie??...

Post a Comment

Terima Kasih atas komen dan idea yang bijak-bijak ini !Anda memang bijak !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...