Dulu Lain Sekarang Lain


Dulu lain sekarang lain...inilah Pierce Brosnan,
yang melakonkan watak james bond dan ini pula

Arnold Schwarzenegger (arnold susah nak eja.. :)


Inginkan gambar-gambar wajah dulu dan sekarang artis-artis hensem dan cantik?

20 komen Orang bijak:

Blogger Melayu Jawa said...

biasalah tu..masa muda muscle berketul2. dah tua2, semua mengeleber jer

Pilot Kapal Terbang Kertas! said...

gambar petame : wahh. bnyk nye bulu dade! tak normal ke dye? ahli monyet sekeluarge kea? eeuuw!

gambar kedue : haiyooo. knp hero jadi mcm tuhh? ingat lgi cite terminator dye belakon! hemsem sgt! sekarang cam atok zaman purbe jea! XD

bijakjaya said...

haha...

sarah mohamad said...

wow ! dulu tough sekarang teh . teehee

Xarruc said...

aiyok~~~ ini atuk2 dah... huhuuuu =D

penyejuk hati said...

semua dh mcm atok2 org dh...hehe

SheY PuLL said...

wah besh2.....:)
xmo la nak buat2 badan sgt..
baru je plan nak buat badan..:)
x jadik..:)

JOM jengah blog saya... Meh Makan UBAT!!! (http://sheypull.blogspot.com)

Rama2Ungu said...

hehehehe...tu sbb tak jaga badan la tu..hehehehe

Tuan Penasihat said...

macam tulah setiap manusia.
waktu muda jangan nak megah sangat. sebab bila tua orang dah tak ingat dahpun.

.::: Princess MOMOY :::. said...

standard la
bila dah tua boyot jer
stamina pun kurang
100 Kerja Kosong Sepanjang Tahun 2011"
Korang pernah main game ni?"
Coupon makan-makan untuk korang"

faiz said...

sudah boroi..heheh

solo molo said...

gile buruk...

Myaby said...

huhu. biasa la tu :)

^baju kurung^ said...

alah, dh jd glongan atok2 dyorg ni

tricksrex said...

huuiiiii
beza sunggoh!

~ ナフィルザ ~ said...

haha~
kalau dah tua tu tua la..

~ ナフィルザ ~ said...

haha
kalau dah tua tu tua la..

saiful said...

ingatlah, kecantikan tidak akan kekal buat selama2nya,haha

Poppycock said...

Standard lelaki malaysia. perut maju ke depan bila dah tua.

p/s : aku rasa baik kau remove nuffnang yang kau letak kat tengah-tengah page ni. leceh nak baca entri nanti.

fazrin2211 said...

itulah dunia,....

Post a Comment

Terima Kasih atas komen dan idea yang bijak-bijak ini !Anda memang bijak !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...