Lady Gaga Tak Pakai Baju! Part 2

Justify Full

No. 7: Speechless (tak tahu nak explain apa punya fesyen)

Atas permintaan ramai, saya kembali dengan sambungan entri si Lady Gaga. Koleksi bajunya yang pelik dari kedudukan 7 hingga 1. Kepada sesiapa yang terlepas pandang, sebelum ini saya ada menyiarkan entri Lady Gaga Tak Pakai Baju Part 1, sorotan koleksi baju Lady Gaga yang agak tak masuk akal dari nombor 15 ke no 8


No. 6: Hello Kitty pun boleh dijadikan baju



No. 5: Saya suka menggelarkannya sebagai sarang burung.Terima Kasih.



No. 4: Macam mana dia dapat idea ni ye?kat sana pn ade orang2??



No. 3: Boleh pakai ke pejabat + boleh tdo.Sangat sesuai utk orang kesayangan saya yang suka tdo

Jangan Klik Iklan ini

No. 2: Baju buih ni paling kreatif!



No. 1: Baju yang menjadi bualan di kalangan pengkomen2 kita.....baju daging!..erk?biar betul?


Fakta baju daging :

100% daging
Tidak berbau
Tersangat berat
Tidak Berdarah
Sangat Selesa

Anda sanggup??

26 komen Orang bijak:

BeaN MorENo said...

Gaga merupakan attention seeker...tapi berjaya

Aisumi Chan Kawai said...

baju yang daging tu paling xleh nk terima.. geli kot..? pastu tak terasa pelik ke melekat kat badan..

Nurul Aznil said...

rajin tuan blog!
keep up the good work!

saya_arief said...

unik.

alinac lover said...

eii xnak le pakai merapu mcm tu

Wahidah said...

uik tk logiknyaaaa....ade ke org nk pakai bg mcm ne

sayatasha said...

lady gaga pelik...die ni freemanson kan?

Adzriel AB said...

hilang akal tu

AtieAbid said...

xde keje nak pakai baju daging tu. huhu . kang x pasal2 kena kejar dengan buaya tengah lapar..

zmah said...

Selalu saja ada yang Pelik mengenai dirinya.

Adlan Solis said...

Gaga=attention seeker yang paling berjaya^^'

zacky ~786~ said...

die nie mmg.. bengong tak suda.. hahaa

misSbLurRy said...

even dia pelik mcmane pun
aku salute kat dia sbb dia berani
kene hina kene maki...
steady je dgn dia nyer identity

Nadhirah-chan said...

hurm , pengaruh pada budak2 yang masih belum matang . suka sangat terikut-ikut cara lady gaga . ish3 .

Beben Koben said...

haduh haduh :(

nursyamime said...

huk3..
lady gaga..
manusia berfesyen pelik kat muka bumu ni..
hik3

Cik Rimau said...

kenapa la pakai baju2 yg bukan2 nie.. plik sungguh.. huu

Insan Marhaen said...

makan dah.. baju pelik maknanya orang dia pun pelik..

asfz lily said...

baju last xleh blah!!
daging?? eww...
taksanggupmaknak!! hahahaha :)

hai..datang sini :)

Wan Gerrard said...

hmm orang berfesyen pelik~

sop said...

mmg kreatif sehingga jd pelik tp berjaya menarik perhatian.. itu tujuan dia kan?

jom tgk blog Sop

mikeon9 said...

Lady Gaga.. Ratu segala pelik. walaupun ada certain lagu dia memang layan.

My Latest Post: Minggu Whorerible

x'emriust said...

Blogberry Emry

lady gaga gila!

Faridzuan said...

Wahahaha! Saya suka yang baju daging! Kawan saya suka yang bubble2! :)

Nini Mohd said...

baju daging?
ewww~~ tak sanggup!
tapi kan..agak2 tu daging ape?
kasut pun daging jugak ke?

srikandi cinta said...

gila lah dia ni..eww..geliii

Post a Comment

Terima Kasih atas komen dan idea yang bijak-bijak ini !Anda memang bijak !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...