Lady Gaga tak pakai baju! Part 1


Some of you mungkin meminati dan mungkin juga membenci dan ramai juga yang tidak pasti what to think about her. Cool or just plain lame? Sentiasa muncul dengan fashion yang pelik lagi tidak masuk akal, maybe that's how she draw attention to herself. Apapun, menurut sebuah wawancara dengan Rolling Stone, Gaga atau nama sebenar Joanne Stefeni Angelia Germanotta selalu berpakaian tak cukup kain dan sedikit aneh agar neneknya yang hampir buta boleh melihatnya di televisyen. Katanya: “Saya tetap dengan pendirian untuk tidak memakai seluar sehingga nenek saya boleh melihat saya di televisyen.


Top 15 the weird outfits of Lady Gaga :

N0. 15 : Helmet moden
No. 14 : Tak payah ssh2 beli topi

Jangan Klik Iklan ini
No. 13: Jgn dekat klu xnak kene cucuk

No. 12: Bunga pn boleh jd baju

No. 11: Udang la pulak

No. 10: Arca pn die bantai

No. 9: Mcm org kene operation daa

No. 8: Dah rupe sarang tebuan!
She has so many fans and so many haters with people who roll their eyes at her. Are you a fan or a hater?

28 komen Orang bijak:

Cik Miera said...

eii...pelik2 la pompan ni

Azueriena Norash said...

pernah tgk x dier pakai daging lembu buat baju...dasatt lady gaga nie....ala-ala peningg skett

budak kampung said...

perghhh cube hang pakai baju kebaye plak lady gaga oiiiiii

saya_arief said...

unik.
hahaha.

Encik Peluang said...

mcm mengoda iman je...hahaha

Keputusan Skuad Olimpik Negara Vs Pakistan

MawarPlastik said...

hahahhaa.... bese la..name pon gaga....

mykhalis said...

dia tak jumpa baju kurung lagi agaknye..hehe

IFA Athirah said...

hurm.ak pn xtau nk caye ke x dgn alasan die tu. http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

SheNn said...

dulu minat,skang x minat dah...dia terlalu pelik la..huhu..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

menarik~ haha

✖sLp mE pLz™✖ said...

suka ea.. hoho

Amirrah Zawani said...

hahah!!
mmg lawak lah dia ni..
pelik2 sungguh.. mangsa fesyen apa.. :)

RuSh D said...

mmg pelik dia nie..pelik jer ak tgk

Myaby said...

gamba pakai baju daging x masuk. hehe.

inanur@TH said...

Dah macam psycho je ahkak nengok!

yaya said...

sangat menyampah dengan pempuan ni.
jadi terpaksa melawan nafsu telinga yang asyik nak dengar lagu die ..
grrr.. awat laa lagu die sume best2 ???

human_404 said...

DIA MAH UDAH JELAS TERBUKTI PENGIKUT DAJJAL....ih...tatut....
nica post gan...
ane suka....yang butuh info tentang info tentang MUSE masup aja ke http://ateacher-s.blogspot.com/...trimz...salam kenal para blogger sejati..

fRaMe+LenSeS said...

pelik sunugguh.. aihh..

ataicha.blogspot.com said...

pelik tapi ramai gak yg meminatinya.. huhuhu

Piah Becok said...

den layan lagu die je.. fanatik itu tidak.. bersederhana dalam minat muzik sudehhhh.. *eceh, ayat kaver tak hengatttt*

My Airul... said...

die ni slh sorg freemason.. kalau rs melayu xyh la fanatik sgt kat die ni.. sekadar dgr lagu lebih kurg dh cukup la..

Shafiq said...

TAK SUKA LADY GAGA!

Fendi said...

Pening kepala tgk Lady Gaga ni..

srikandi cinta said...

haha,,bior lah dia..dia kafir...xde dah dosa2 kalau x tutup aurat..eh, of course i hate her..hehe

SiLabiLabi said...

hehehehe..gile tol..tapi dia style..confident dgn apa yg dia buat..

Pendedahan Exclusive : Adakah Ini Islam Dimata Dunia?
Edisi LabiLabi : Biawak Berharga RM3.75M
BlogSHOP : Pelbagai Jenis Beg tangan Authentic dari Europe

Nurulain said...

I'm truly a hater!

SoutulMujahid said...

mmg cam buduh perempuan syaitan ni

FatIn FatIhah NazRi said...

bnci gla ngn p0mpuan neyh .

Post a Comment

Terima Kasih atas komen dan idea yang bijak-bijak ini !Anda memang bijak !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...