Tatoo Di Mata?


Pernah dengar pasal tato di mata? Tak pernah kan? Mesti dah tebayang giler punye sakit kan? Eh ada ke orang buat? Jawapannya memang ada tapi bukan guna pisau, tattoo gun, machine segala.


Orang pertama yang melakukan kerja gila ini adalah seorang lelaki dari Toronto. Orang gila pun tak buat kerja gila ni yer dak? Caranya dengan menukarkan warna putih bola matanya kepada warna biru. Ianya melibatkan 40 suntikan..SUNTIKAN? ye 40 suntikan dakwat biru untuk melengkapkan prosedur ini. Pigmen disuntik dibawah lapisan atas mata menggunakan jarum suntik. Lelaki ini dikhabarkan kembali sihat seperti biasa selepas membuat tattoo ini tetapi menurutnya terasa seperti ada yang mencucuk-cucuk matanya.



Who wants to get the world's next eyeball tattoo? Maybe a colorful rainbow would work nicely. Hehe. If you feel that this may be a bit extreme, you can always take the easy and painless way out and just put on one of these super weird contact lenses instead.

38 komen Orang bijak:

KuKuMALu said...

ngeri seyh..

shaffique said...

pergkh, tengok gambar pun rasa dah sakit. huhu.


My latest entry : Oh! Katy Perry Dan Zooey Deschanel

saya_arief said...

geli eh tengok tattoo kat mate..
adus.

farah said...

ohoi.. mata wooi.. jangan la dibuat main-main. tak memasal buta, naya je~~

.::: Princess MOMOY :::. said...

gila la mamat ni
tak sakit saja cari penyakit

100 Kerja Kosong Sepanjang Tahun 2011"
Korang pernah main game ni?"
Katak Puru boleh dimakan???"

shark said...

skali buta br taw...

Amiera Hilton said...

gile kentang berani ni. ish

pendekar laut said...

adusss,,tak habis habis sakitkan badan

suSuEmIMiE said...

eh..eh..eh..dasyatnyer ore tuh ye...eeee

uwmaisarah said...

heeee, tolonglah, ngeri tengok! ade jugak orang macam tu? tade keje betul!

r0sLiNa said...

gila nya org

deDetz said...

adoyai..sanggup nya orang tu =.=

Cik Itam @ ira said...

eiii.. xskit ke?

Miss b said...

x ingin aku mata biru!

s h e e said...

erk...ni menyeksa diri namanya...x cantik pon...

pwincess Lov3y dOv3y said...

aiyoo..hgiler ke ape laky nie..sakit woo....tak yah rase pun daa taw woo..tak memasal jadi buta..orang len yang buta pun tak saggup la wat mata nyer jadi camtu...

shah-kayrul said...

lepas nie kompem buta la mata tue..ngeri siot

♥♥uNie FaRaHaNi♥♥ said...

x buta ker mata dy..pelik2...

missSenget said...

giler ke ape???


aiyoo...

T___T

Sufinah Yussof (SY) said...

zalim terhadapt diri sendiri.

sall said...

Xde koje cari koje la ni.

umie said...

berair lak mata baca n3 ni..sakit nyer...xsanggup aa...

Wahida Nasution Thakhrim said...

banyak tempat lagi boleh di tatoo.. buat kat mata lak.. tengok aje pun dah sakit..

syeRAWRR bieber said...

haha kejadah la.

Meera said...

Dia dah takde kerja lain agaknya...

LeLe said...

wow..haha

ïêmå å¢klê§ said...

giler..giler..giler...
memang xde keje.

dayah aziz said...

weh sakit gile lahhh

Mcjust.lol said...

sakit gileee

Nadya Aqilah said...

menakutkan....gerun rasanya...
macam2 lah diorang ni...kalau buta kang tak pasal2...tak de pasal carik pasal...ish3...bersyukur lah dengan apa yang TUHAN bagi kat kita...

perondajaketbiru74 said...

giler ker apo drg ni?

Nzyrahun said...

pelik lah manusia ni
weyh ngeri !!!!!

LadyBird said...

dahsyatnyer org tu :(..

memang mental kot..

Syuxer said...

woooo...saraf sakit kat otak dia dah rosak kot..padan muka kena sakit2 walaupun dah settle wat alah benda tuh

mira said...

ey..gelinya..

G3 said...

eiii.. ngerinyer... ish! tatoo haram lah!

nelly said...

mata dah elok putih , nak biru ..

adoi ~

zalizalu said...

wau.... lawa gak kan... tp kompem haram...

Post a Comment

Terima Kasih atas komen dan idea yang bijak-bijak ini !Anda memang bijak !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...