Buat Entri Bijak Tarik Minat ke Blog Anda

Pelbagai cara untuk orang tertarik dengan blog kita antaranya ,kita perlu buat entri /posting bijak kerana dalam pada kita berblog ni tak lengkap hanya dengan design blog yang cantik sahaja. Perlu ada entri-entri atau posting bijak yang membuat orang ke blog kita,kata orang lama.(Gambar sebagai hiasan)

Memang ramai yang buat dan ini 'diantara' blog-blog yang membuat posting dan entri bijak.Mula tak yakin tapi setelah ditunjukkan pada rakan-rakan yang lain mereka juga tak menafikannya.

Adakah blog-blog ini milik anda sendiri? kawan anda atau blogger yang anda kenal?











Betul tak mereka buat entri bijak ? hehe..

21 komen Orang bijak:

shahrihan said...

bijak-bijak..blog bijakjaya betul2 bijak..
ada je idea dia..hehe..i like it

Zurina J. said...

entri bijak menampakkan kebijakan seseorang...
entri bodoh menampakkan kebodohan seseorang..
entri emosi menampakkan emosi seseorang...

semuanya kembali kepada kebijakan si penulis...sy setuju dgn kamu! :)

aTy _faRed~ said...

sokong......!!

Nur Misnan said...

hai cik fiya...
terpulang pada kehendak dan penulisan mereka
kalau mereka merasakan penulisan itu
bagus dan baik utk dikongsi so mereka kongsikan
pada semua..

blog BJ look blue.. hu3

solo molo said...

kekadang pening pale jugak nak pikir entry yg bijak nie...


singgah dan mengomen dari blog cik Yuslia Suhana...
entry terbaru > http://solomolo.blogspot.com/2011/03/femes-wa-cakap-sama-lu.html

MamaIeta said...

Kadang2 tengok kretifnya seseorang blogger tu untuk membuat topik dan olahan ayat. tapi kalau tak kretif tu nak buat mcm mana. Semuanya tak menjadi. hehehhe

nelly said...

Semua terpulang pada blogger yang menulis macam mana mahu tarik pembaca ..
=)

T-CH3R MY@ said...

semuanya bijak ! i like...hehehe =)

SematSuperman said...

sokong idea anda, sgt memberi inspirasi, thx ya

miss frog said...

bijak3x...ehe..^^

Ana admi said...

yaaa..sangat bijak..:0 smua bergantung kepada bijaksaana penulis..

lylaROCKprincess said...

I sometimes write what I think..
so I don't know if I can do entri bijak or not...
huhu...

Eyka said...

blog eyka tak bijk ke?? alaaa..huhuhu...T.T

+akufobia+ said...

(tak angguk tak geleng.)

bijakjaya said...

tak angguk tak geleng?sakit leher ke?..:)

perondajaketbiru74 said...

berblog dari hati dan buat blog yg kita minat so takyah nak copy n paste tapi kita tau di mana kelebihan yg kita ada

afifah yusuf said...

u r totally right! ^^

kay_are said...

lahir dari ati, x men copy2, mesti entri dapat menarik pembace kat sini =)

nothing substantial said...

faktor bijak bukanlah suatu yg begitu relevan untuk mencetus tarikan.

buktinya terlalu ketara. hanya yg leka tidak mahu mengakuinya.

eddi88 said...

Betul sangat, blog mesti menarik.

Nur Syahirah Hainan said...

entahla...sayer suke jer tiap aper yg d taip oleh blogger2....coz itu lahir dri isi hati mereke...tp..yg bajek baek..n memfitnah..n bergosip2 tu..sayer boley ckp yg diorg tu kureng bijak ler.....huhuhu....

Post a Comment

Terima Kasih atas komen dan idea yang bijak-bijak ini !Anda memang bijak !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...