Ketakutan Bayi Menjadi Sensasi di Youtube


Siang malam asyik berblogging sampai tak sempat nak usha apa yang hot di youtube. So dikesempatan waktu yang ada saya terjumpa 1 video yang paling banyak di 'view'. Sehingga post ini ditulis, video ini telah mencapai 8,272,940 views! Purata 1.2 juta sehari!

Video yang memaparkan aksi seorang kanak-kanak, Emerson yang berusia 5 bulan ketakutan melihat ibunya mengeluarkan bunyi dari hidung dan kemudiannya ketawa. Dan begitulah seterusnya berlaku berulang-ulang. Yang pasti, kelucuan bayi boleh menjadi hiburan tersendiri bagi seseorang.



Bijakjaya: Tak boleh blah betul tengok video Rebecca Black. 33 juta tu yang viewed!Tapi mungkin dia yang bakal popular selepas Justin Bieber.

16 komen Orang bijak:

karim jb said...

haha..ktakutan jenis ape ni baby ni..hehe..bijak2..

tuan blog..tq dtg ke blog ku..jom la follow2 me..aq follow dulu blog ni ok ! fren..

http://rimba-cyber.blogspot.com

NynaMysarah said...

comel la bbayyy tuhhhhhhhhhhhhhhh!

senyumSOYA said...

huhuhu...scary kot...cumei pun ad...

Qistina Filzah said...

besh nyer main2 dgn baby..hehe

PReDicToR said...

huh 33 juta tu...byk gler

gEe said...

tkut plk tgk muke baby tu tkut.. abis bulat mate.. haha

hana said...

bulat nye mate baby tu..
comel la..
=D

putERi-kAtEk said...

alamak youtube kena sekat la kat sini

manggosteen said...

ahahaha..time takut pun comey gak..

Bro Azqar said...

huhuuhuuu.... xleh tgk daa kew... :(

shark said...

bby mmg comel..
tp bila besar harap2 x tiru ler mak dia nnti..
x snonoh..
hahah

Nadhirah-chan said...

dah macam mr bean je muka dia . kehkehkeh . comel !!

little cart00n said...

comel btul!
hehhe

Azroy Bin Kassim said...

mmg comel.. patut la byk view...

Meteoragurlz said...

hahaha..comel lah budah tu bilak gelak..

Nazz said...

hehehe comelll...

Post a Comment

Terima Kasih atas komen dan idea yang bijak-bijak ini !Anda memang bijak !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...