Follower Teramai Tertinggi Nuffnang RM100 Je?



"Semalam campur hari ni dapatlah 40 sen"beritahu blogger yang ramai follower dalam blognya.

"Mengarutlah,kerana ada blog tu di punya follower tak ramai pun tapi tut tut" kata seorang kawan"

"Apsal ko punya blog ada iklan nuffnang?follower kat blog aku lagi banyak dari kau"

"Diorang kata follower ramai baru nuffnang buka mata bro"

"Bagai nak giler aku mengayat diorang jadi follower,iklan tak de pun?"

"Follower ramai iklan pun mai la,Atok hang!"marah sorang kawan

"Bang,ani nak tanyala camne nak follower sikit tapi BE banyak?"

Follower Tertinggi follower terbanyak traffic tertinggi tingkatkan traffic Jawapan kepada hal ini selalunya berkaitan dengan SEO namun blog ini tiada jawapan tepat kerana ada pelbagai cara kita boleh earning dari blog tetapi ada beberapa tips yang boleh dikongsikan bersama.Bercakap pasal income , pengiklan seperti nuffang menitikberatkan pelawat unik visitor unique dalam menghasilkan pendapatan bagi sesebuah blog .Jika blog anda ingin mudah keluar di search engine atau ingin spider berumah di blog anda supaya spider tidak merayap diblog orang lain kecuali diblog anda sahaja.Walaubagaimanapun ini sekadar idea jika ianya boleh membantu.

Mari kita kaji sama-sama 'Experiment' Ke Atas Search Engine

Experiment Keberkesanan Meta Tag Ke Atas Search Engine

*no 1 itu adalah title

*no 2 itu adalah description

*no3 itu adalah URL Blog

Mana keyword???

Adakah contoh ini dapat membantu anda?dapatkah apa yang dimaksudkan dalam blog anda?Ya!Anda yang sedang membaca blog ini.

"ala tak yah beritahu diorg la,bior ar yang jadi follower blog ni je tahu!" dari email yang baru diterima.

Sekarang anda tahu Mengapa pentingnya menjadi 'follower' blog ini?


19 komen Orang bijak:

Anonymous said...

iklan nufnang kt blog ni kejap ade kejap xde..ape cite plak tu???

pucheh said...

x semestinya follower rendah x leh dapat earning tggi..ingat tu..follower ni sebagai sahabat kita..diorang suka blog kita..diorang folo

REMEDY said...

memang betul tu...title memainkan peranan utk dpt lebih banyak organik traffic

Cik Num-Que said...

share info
http://domotalking.blogspot.com/2011/01/corset-21century-must-try.html

- zuriey - said...

BE dah hilang..sedih2

KizZ said...

Benda ni actually bergantung kepada visitor kita banyak mana..tol tak?

Jom sini,
Tong-tong duit,pelik ke?

Anonymous said...

tajuk dah tukar???takut ke?

Anonymous said...

mayb nufnang nk sabotaj..sebelum hits limit yg ditetapkan...dieorg disappearkn iklan dieorg..mn2 wakil nufnang or mayb dieorg pny ads operation sila lah bg penjelasan..

nina syakina said...

anonymous, setahu nina kita mna r nk perasan blog kita kuar iklan ke x.. biasa ia jrg timbul klau owner blog yg view... bila tnya pengunjung lain, dorang kata ada je kuar...

Azuan said...

nuffng tAk ikut follower..ikut trafik le..huhu

Anonymous said...

nina:thanks 4 info..tp the problem is sy ni sendiri pengunjung blog..tht's y sy komen..

Mknace said...

:) :) :)
kalau nak banyak duit kena amik banyak lagi pengiklan lain
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

Adzriel AB said...

tengah belajar lagi

sawn said...

aku pun tengah belajar nak tarik traffic dari search engine.. hehehehe

nazrulahmad said...

xla..nuffnang bukan perlukan visitor yang ramai

ROCK said...

la wa x kisah pun pasal iklan ini,tapi yg wa panas sgt ,setahun dah blog wa ini cuma dpt rm 6 je,,itu pun boleh di bayar lagi..apa cerita..blog hari2 ramai masuk..dari luar dan dlm negara,,masuk cari lagu utk donwload,,,apa cerita entah...itu yg kadang2 wa malas nak check iklan kat nuffnang ,buat sakit hati je..klu tak caya masuk blog wa tengok sendiri la http://djrockworld.blogspot.com

woot woot said...

rock,jgn jadi bodoh sombong.zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


nak banyak duit dari nuffnang pandai pandai la ikot tips n trick dari blogger lain..jgn duk jadi bodoh sombong..haizz


dalam blog aku ade aku kasi tipss nuffnang sket..kalo rajin g la belek kat page blog tips and tutorial

budak kampung said...

aku tak paham sebenarnye??follower aku baru 100 org...tp ade iklan....eh...sebenarnye aku pon xpaham lg bab2 nuffnang ni....adesss....ap maksud korang iklan2 ni?iklan ape?aku tgk nuffnang ade je letak iklan tu....sori2..aku bute sikit..sesape yg rajen nak ajar...leh la tlg...

mutoburok said...

salam 1 dunia..iklan2..ada iklan ada..xde iklan..xde le..ada duit ok..xde duit ok..ada amik..xade xpele..dunia mmg cm tu..

Post a Comment

Terima Kasih atas komen dan idea yang bijak-bijak ini !Anda memang bijak !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...