Wanita dan Kasut









22 komen Orang bijak:

KuKuMALu said...

haha!,nk tinggi punya pasal..

dwaty said...

bagi free pun aku tak mau pakai.. hehehe

Finaz Jaafar said...

wah..pky kasut bese da bole jatuh pe lg yg peliks mcm nih..phewww

tia said...

lawaa la yg ade spider tuh!

+akufobia+ said...

pendek.

nelly said...

Amaboi kasutnya ~

mia.lia said...

pelik deh..hahaha

Jayllytaa said...

style nye kasut!!!! unik sangat..

DaK CoMoT said...

awat neyh...awat depa buat kasot camni ney...hahah terkeluar dah loghat kedah comot...hehehee

nurul husna said...

haha.. hyper btol design kasut dieorg.;P

aima said...

ye aa..pelik sungguh kasut depa....spider ada dlm...huhu

CikNiza said...

hishhh..ade ke kasut ghupe gini?pelik la haiii..huhu

Odah + One = OdahOne said...

WAH! pelik2 lah kasut dieorg pki ni....xskt ke tumit kaki...adoi...jom try bace ni pulak...

WANITA & HANDBAG

nadira shahid said...

NS memang obses kasut, tapi bukan heel macam tuu, tak sanggup den pakai eh ;p

MOH KEMBARA said...

Salam Tuan Blog, pe kabar? Tima kasih ziatah blog saya. Tu dah elok2 Allah bagi kaki yg stabil, diorang buat alas kaki yg buat kita tak stabil...hmmm!

_NisaFuzi_ said...

wow. menarik !

ciknabil-a said...

hee peliknya kasut. mnyeksa kaki jew pkai kasut cm tue. :/

mada said...

macam2..leh terseliuh kaki

WanFadhilah said...

punya la sangat macam2.. ish3..

allia farhana said...

kasut pelik-pelik..tak sanggup nak pakai..buat sakit kaki je..

. said...

buat sakit kaki aje pakai kasut pelik2

.::: Princess MOMOY :::. said...

gila la diaorang
tak sakit tulang belakang ke nnt
100 Kerja Kosong Sepanjang Tahun 2011"
Korang pernah main game ni?"
Katak Puru boleh dimakan???"

Post a Comment

Terima Kasih atas komen dan idea yang bijak-bijak ini !Anda memang bijak !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...