Sup Bayi Menambahkan Kejantanan


Biadap! Itulah perkataan pertama yang terpancul di mulut ketika membaca artikel “Healthy Soup”. Bukan soal geli tetapi soal sikap manusia yang keterlaluan. Beginilah rupanya manusia yang diagung-agungkan sebagai makhluk paling mulia, makhluk paling tinggi darjatnya tapi, ternyata masih ada yang berperangai umpama binatang.

Sup ayam, sup kambing, sup lembu mungkin sudah biasa didengar. Tapi, membayangkan kalau ada sup bayi manusia, itu betul-betul luar biasa. Luar biasa biadapnya.

Melihatkan gambar di bawah ini, benar-benar menggamit hati. Mendengar suara tangisan anak-anak menangis dirumah pun sudah melahirkan rasa kasihan, apatah lagi melihat tubuh bayi yang masih elok dicuci, dibersihkan dan seterusnya direbus untuk dijadikan sup.

Healthy Soupyang dipercayai dapat meningkatkan stamina dan keperkasaan lelaki dibuat dari janin bayi manusia berumur 6 – 8 bulan.

Salah seorang pengusaha fabrik di daerah Tong Wan , Taiwan mengaku sebagai pelanggan tetap ‘Healthy Soup’. Sebagai hasilnya, lelaki yang berusia 62 tahun menjelaskan khasiat ‘Healthy Soup’ ini boleh mempertahankan kejantanannya sehingga mampu berhubungan seks beberapa kali dalam 1 malam.

Sup ini tidak mudah didapat kerana ianya bukan jenis makanan yang tersedia (ready stock). Tambahan pula makanan ini harus disajikan secara fresh, bukan frozen. Tetapi sebagai alternatif, restoren pembuat sup ini akan menyediakan ari-ari bayi (plasenta) yang dipercayai dapat meningkatkan gairah seksual dan juga ubat awet muda.

Harga bagi janin bergantung kepada kecil-besar saiznya dan hidup-mati janin tersebut. Urusan bayi biasanya diserahkan bulat-bulat kepada restoran samada dalam keadaan hidup atau mati, tidak ada yang mengetahui.Menurut beberapa sumber, janin yang disaji semua adalah janin bayi perempuan.

Apakah ini merupakan akibat kebijaksanaan pemerintah China untuk mewajibkan satu anak dalam satu keluarga yg berlaku sampai sekarang?


Jangan Klik Iklan ini





Klik Untuk buang Iklan

37 komen Orang bijak:

zareyLLYA a.k.a Cahaya Azun said...

masya ALLAH .

Makbed said...

sampai nya hatiiii....

Cik Yana said...

Eii. Kejamnya. Tak de perasaan ke dorang ni?

Mrs.FaizalRiza said...

astarfirullah...terkejut kite tgk...x terbaca entry awak..huhu

astheams said...

Na'udzubillah...

ciknabil-a said...

cam penah baca sai entry nie. huhu.. x sggp nak makan kot..

amalhaj said...

memacam caghe deme buat. idak ader caghe len ker?

edi_fm32 said...

manusia y tlh dikuasai nafsu..cian kt bayi y x bslh..

shark said...

org yg buat mmg keji
tp yg makan lg keji dan hina.

Shamsuddin Amin said...

menjijikan... huhu

Pirate said...

pernah dpt emel psl benda nie. mmg bodo la org yg mkn tue!@

Lisa said...

Cian baby2 tu :(

Suzan Ok said...

Sedihnya. patut lah banyak malapetaka di sana.

Haz said...

sanggup dorang buat smpi mcm tu..
gila ke apa..

DiNa-DiaNa said...

eeiiii...
masih mampu makan even still ada bentuk baby tu lagi...

giler karnivor ini orang..
hahhaha..
serius..ZALIM..

exoraexra said...

oh god... wth of that... manusia ke binatang dorg tu... perrhhh~~

NOOR FATIN said...

ya allah!! xsanggup nak tgk lama2 :((

.: iEyLa :. said...

biadap jugak..isy diorang ni..

sengat said...

wow!

hazari. said...

gilaaaaa. dengar orang makan kucing pon rasa dah gila. ni makan bayi, lagi gila.

Manja (let it be my sweet name) said...

huhuhuuhu, kesian baby tu huhu :(

Manja (let it be my sweet name) said...

:(

Azie Azra said...

nape lah ada juga manusia mcm ni.

zety said...

real eh???

memang teruk

..arcmabaharin.. said...

cilake!

Anonymous said...

anjing itu orang

Colourful life said...

teruknya

cikCOKLET:) said...

manusia makin kejamm!
astagfirullahalazimmmm......

DaK CoMoT said...

macam bangang!!!!!!haa kan comot da marahhh..wuwuwuwuw xsuka macam nih!!jahat3!

Faridzuan said...

EEEEEEEEEEEE! BODOH betul!!!!!! Boleh sakit jiwa ini T________T

Dewi's Artwork Station said...

masyaAllah

Black_roses92 said...

kejam gila la.. dia tak pikir ke?? kalau dulu kes lembu gila sebab makan daging lembu sendiri, manusia ni tah apa lagi.. melawan fitrah..mesti akan ada kesan sampingan yang laen.. kalau dah kuat sgt batin tu, silap hari bulan mati pucuk pun cepat. huhu..mengom la. huhu

Dya Lina said...

ha...betui la tu..menambahkan 'kejantanan' bukan jantan tu tuk binatang je??? huhhh!!! maknanya manuasiapon dah mcm binatang xde akal....

mayaHS said...

xsanggup sy nk tengok n baca..

samizul.net said...

Lain kali kalau dapat gambar2 camni, xpayah 'kaburkan' muka penjenayah tu.. Sapa pandai edit untuk buang, dipersilakan untuk buang kabur tu. Lepas tu, sebarkan biar 1Dunia nampak orang2 gila ni.. Buat apa sorokkan muka penjenayah..

Jayyyrul@Jaerul said...

bodohnyer orang tue.. Ish,.. Gila nk mampos ker?,..

faa rosli sulaiman said...

cuba laa bayngkan mkn anak sendirik...eiiiiiiiiiiiiii!

Post a Comment

Terima Kasih atas komen dan idea yang bijak-bijak ini !Anda memang bijak !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...