Kemalangan Tidak Berbau






Kemalangan berbau?

klik sini

23 komen Orang bijak:

KuKuMALu said...

yarrrkkkk!!!..geli seyh

{ finieViolet} said...

as salam..

terima kasih sudi singgah blog sy haritu.. buat kunjungan balas ni.. so funny the bottom pics tu..hehehe.. so creative..

Ena said...

yerla.. cam ena semalam.. tp hati dah mula rasa tak sedap sebelumnya cuma tak tahu kenapa.. bila dah jadi baru tahu.. mungkin itu lah hintnya..

Lulu caldina said...

selamat pagi...

Lulu caldina said...

ekeke..selamat pagi...

Hanis Azla said...

mmg tak berbau.. tp untuk sesetengahnya saja.. he..he..

khairul said...

gambaq # 4 yg best tu ..hehe

Azroy Bin Kassim said...

mmg berbau... kah~ kah~ kah~

Fadzmie Mohamad said...

Dari atas, gambar tak ngeri lagi.
Sampai bawah, pehh, paling ngeri seh!
Haha. Nice one! :D


Post Terbaru Fadzmie : Tarian Poco-poco Telah Diharamkan

ashraf said...

hahah yg last tu memang OWNED!

Marsita Yusof said...

yg ahli gusti paling x ble blah! hahahahaha

IntanBerlian said...

huhu camne boleh terselit dalam tu.haha

Caythrine Amanda said...

perghh ngeri...

Ana admi said...

betul2 xberbau kan..leh lak terselit dlm spender tu..hehe

NasZ said...

hahaha....memang rasa agak berbau skit..hehe..

http://mohdnaser.blogspot.com

nabila faryzza said...

gambar last tu, memang kemalangan berbau laa. haha :D

Ibnushukran said...

part last 2 mmng malang yang berbau.. adooii.. haha

mehmed said...

gambar last mmg xley blah..
euwww...
:O

Muhammad Burn said...

hahaha... agak2 ar... huhu

mynameismy said...

uik bkn kat mesia sume ni kn

magnoliapert said...

Yang last sekali memang tak ber'BAU' hahaha =D

http://magnoliapert.blogspot.com/

wanie.misa.amane said...

kat mana kemalangan gambar yang 1st tu ? menakutkan je. Ishh..

ciknabil-a said...

picx yg last mmg x blh bla.. haha!

Post a Comment

Terima Kasih atas komen dan idea yang bijak-bijak ini !Anda memang bijak !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...