Earning Iklan Heartbeat Luar biasa



Sebenarnya dah lama nak buat entri mengenai Iklan heartbeat ni ."Betul ke boleh buat duit ?" "Berebut ke duit masuk bila pasang iklan heartbeat ni?,"Tanya blogger-blogger pada saya.

Sejak blog bijakjaya ini pasang iklan heartbeat memang ada peningkatan yang luar biasa. Dalam tempoh 1 hari terus naik 44.Luarbiasa kan? 44 apa? Ya! 44 sen...!

Kalau nak gelak, gelakla (nak guling-guling gelak pun tak pa..hehe) Saya pun agak kehairanan mengapa jadi begini? Lalu saya capai handphone dan mencari nombor telefon heartbeat tiba-tiba ternampak tulisan tertera kat heartbeat profile seperti ini.

NOTICE:
Thanks for supporting HeartBeat.my through HB!Affiliate. Recently, we found that some of our affiliates are using some illegal tricks to generate "invalid" visits to HeartBeat.my.

To be fair for all our affiliates and protect HeartBeat.my, we will be analysing all the visits from time to time. If affiliate is verified to be involving in such activity, we will forfeit all the earning and suspend the account permanently.

Thanks again and we hope to issue you a cheque in a shorter time.

Oh ya baru saya sedar,sebelum ni saya ada iklankan heartbeat ni tapi saya guna konsep "klik untuk derma" tapi dianggap "illegal trick" oleh Heartbeat.Takpala,nak buat camna..

Tapi ada juga blogger yang buat duit dengan iklan heartbeat ni

"Aku baru jugak pasang HEARTBEAT ni. tak sampai sebulan pon lagi. tapi agak best gak ah. earning dia laju jugak. baru pasang dah dapat RM200. perghh masyukkk. ni nak promote kat korang suruh pasang ini HEARTBEAT " kata blogger yang dah pasang iklan ni.

so nak tahu cara pasang iklan heartbeat? Mari saya tunjukkan (Sambil tu cuba anda nyanyi lagu kejora bersatu oleh kumpulan Search dengan penuh penghayatan yea) :

1-Klik Bannner di bawah untuk memulakan tutorial register HEARTBEAT.




2.Klik ICON HEARTBEAT pasu bunga yang dibulatkan merah seperti di bawah.


(3) Klik CREATE ACCOUNT dan isi account information anda


(4) Isi kesemua ruangan Information , Option, Password dan kemudian klik CONTINUE.



(5) Bila dah create account, Klik MY HB!Affiliate seperti dalam kotak merah di bawah.



(6) Klik Online Application kemudian isikan kesemua ruangan yang dinyatakan.




(7) Kemudian pilih cara pembayaran yang bersesuaian. Tick Agree dan klik Continue.




(8) Seterusnya klik GET A CODE seperti dalam bulatan dibawah.


(9) Copy Code yang tertera mengikut saiz yang anda mahu.


10)Kalau nak cek earnings, boleh lah tekan dekat "MY HB Affiliate" ni


Ok ! Dah siap ! Sebelum tu ,entri heartbeat ni di taja oleh Blog yang Top untuk pic dan ayat-ayat setiap langkah oleh Blog yang Cantik !Terima kasih !

Kalau apa-apa hal ,rindu ke apa-apa ke boleh la tinggalkan kat komen k...haha.


15 komen Orang bijak:

Nadya Aqilah said...

betul ke ni? nak cuba jugaklah...hehe

nur anis said...

saya dapat 12 sen..huhu

Kamsiah said...

salam
dgn bangganya nak bgtau..saya dah dapat...72...bkn rm72 tp 72 sen...hehe

+akufobia+ said...

da ada account.

DaK CoMoT said...

comot punye bape sen tah..hahaha

~kuyam~ said...

ohoho,kalu smpt nk letak jgk heartbeat ni :)

juliet. said...

salam
sy xpaham sbnrnye fungsi heartbeat. cmne nk dptkn earning n sume tuuh..leh terangkan tak??
thanks. :)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

nak try!!

tujuhhariseminggu said...

kalo kte letak heartbeat nih, inchek nuffy x marah ke? :p

bijakjaya said...

tujuhhariseminggu,heartbeat bukang pesaing kepada nuffnang...mereka berdua umpama adik beradik.Boleh lebih kurang.hehe..glihati nuffnang takkan hilang..

bijakjaya said...

Cik Juliet,sila klik kat entri step pertama tu pasti anda akan dapat jawapannya dengan jelas..gi la klik dulu yea.

Blogberry Emry said...

Blogberry Emry™ said : yakin status glitterati tak hilang?

bijakjaya said...

blogberry Emry,
percayalaaaa...kata siti..hehe

wakafkita said...

yeah, aku dh dpt rm0.28.. hahaha,

zick_iki said...

berjaya~!
thx cikgu
hehehe

Post a Comment

Terima Kasih atas komen dan idea yang bijak-bijak ini !Anda memang bijak !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...