Betul-Betul Buat Duit!

Hari-hari kita asyik dengar persoalan macam mana buat duit. Dan selalu juga kita baca artikel macam mana nak buat duit. Sentiasa juga orang buat posting pasal buat duit dengan blog, buat duit guna internet, buat duit dengan google adsense, buat duit dengan nuffnang dan macam-macam. Jadi disebabkan hal yang hari-hari, selalu dan sentiasa ini, hari ini saya juga terpanggil untuk buat post pasal buat duit. Tapi post saya tak macam yang hari-hari, yang selalu dan yang sentiasa orang cerita pasal buat duit tu. Kali ini betul-betul buat duit. Just to share information with anda semua, mari kita lihat foto macam mana orang buat duit yang betul-betul duit tu.

Bukan nak cerita pasal buat duit dengan google adsense
Tapi buat duit guna mesin


Jgn Klik




Bukan nak cerita pasal buat duit dengan internet
Tapi buat duit ini memang cerewet
Bukan nak cerita pasal buat duit dengan nuffnang
Tapi buat duit juga kena ada orang

Jgn Klik




Kalau lah saya kerja di kilang buat duit ................ (sila habiskan ayat ini.hehe)

9 komen Orang bijak:

Naddia said...

......saya akan bawak balik 50 keping setiap hari...

kalau ko nak serious2 sgt ko bace lah buku sejarah

:: N.O N.I.C.K.N.A.M.E :: said...

mak aiii.... kilang buat duit tu...

KLIK SINI> Lalai solat kerana pengaruh dunia

sop said...

ini baru betul2 buat duit.. huhuhu

tika said...

agak2 pekerja kat situ sume jenis amanah ke?tettt...

wanacesh said...

....saya akan buat plan ambush tuan pnyr kilang,,kasi gaji naik sikit bos,!!,kalo x,,,(sambil tekan picu ka lobang hidung ia)

Terbang bersama awan~

Wanzi said...

saya jaga betul2 supaya duit tak hilang he3... baik ler pula bunyinya.....

toyolkiut said...

bestnya..
hari2 sentuh duit je..
bnyk lak tu..
agak2 kalau cilok sekeping ia tau x..
hehe..

echa rierie said...

waaa..duit..
nak3..haha
=)

infotanpamodal said...

Kalau lah saya kerja di kilang buat duit ................ pelan2 aku tarik duit masuk kocek setiap ari... huhuhu... depa buat setiap ari ker.. banyak tuu..

Post a Comment

Terima Kasih atas komen dan idea yang bijak-bijak ini !Anda memang bijak !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...