Artis Popular Hollywood Tanpa Make up

Britney Spears
Bila artis Hollywood tidak pakai make up...

Cameron Diaz

Jgn Klik

Eva longoria

Jenifer Lopez

Jessica Simpson

Jgn Klik


Kate Moss

Madonna

Klik sini


Paris Hilton

*Terkejut tengok muka Cameron Diaz sebab dalam tv nampak cute sangat!*

8 komen Orang bijak:

..arcmabaharin.. said...

agaknye kita yg mlayu x pnh make up ni lg cntik an?

huhuhu!

Manja (let it be my sweet name) said...

nampak sgt makeup mencantikkan seseorg itu

Adlan Solis said...

haha..of course laa diorang tak cantek dah tanpa make up..huuu

MiszFieqa♥ said...

HAHA. tade mekap, hancur terus =='

wanacesh said...

make up tu pn menrosakkan kecntikan smulajdi sbb bhn kimia,,aku rsa muka britney tembam mcm bru pas besalin je,,

watak kaku jadi bintang filem

bijakjaya said...

comment anda memang bijak!

Intan said...

OMGGGGGGG :D

Baiklah wanita melayu kan...hee hee...natural beauty gitu ;)

hazari. said...

lainnya britney..

Post a Comment

Terima Kasih atas komen dan idea yang bijak-bijak ini !Anda memang bijak !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...