Kucing Berbulu Kucing


Sangat unik! Kucing ini memiliki bulu yang berbentuk kucing

Kalau anda owner kucing ni, berapa mau jual?


8 komen Orang bijak:

Pengumpul Blog said...

hahahaa....kucing apa tu.

Mia Liana said...

cutenya... unik tu susah nak jumpa

ct ajja said...

wwaaaa...! commelnyee..~
cam ade karpet gambar kucing kat badan die...
huhuhu...

RIS-IT said...

Aku dulu ada kucing gak tapi tak de la yg bertompok cam tu.
I like kucing tapi masa dulu kat kampung, sekarang dah kat bandar ni dah tak bela kucing.

Sunah Mohammad said...

fuhhh! memang macam kucing! eh, dia kan kucing! :p

iza said...

Salam...
Cantik bulu dia...
macam potostat pulak bulu tu...
sebijik macam diri dia...

Manja (let it be my sweet name) said...

comel2 comel2 uniq kan ciptaan Allah

l.i.n.n سي ڤاري ڤاري said...

comelnya

Post a Comment

Terima Kasih atas komen dan idea yang bijak-bijak ini !Anda memang bijak !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...