Fasha Tempat Pertama dalam Carian Internet Google

Fasha carian tertinggi Google Malaysia


Fasha carian tertinggi Google Malaysia.Fasha Sandha menduduki tempat pertama di negara ini dalam carian menerusi syarikat penyedia perkhidmatan Internet, Google sepanjang bulan Januari lalu.

Jurucakap Google Malaysia berkata, Fasha dicari ekoran kisahnya memakai bikini di Bali, Indonesia dan tersebar di Internet meluas baru-baru ini. Kisah Fasha menjadi topik hangat pada kedudukan 10 teratas untuk bulan Januari manakala selepas itu Anugerah Juara Lagu ke-25 pula menduduki tempat kedua.

"Pelakon Ayu Raudhah yang berkahwin dengan pemain bola sepak, Mohd Zaquan Adha Abd. Radzak juga banyak dicari sepanjang bulan lepas," katanya dalam satu kenyataan kepada Kosmo! disini semalam.


berita@kosmo.com.my

4 komen Orang bijak:

nelly said...

cerita dia memang HOT !!!

jom baca : Blogger kena professional"

SAIKO said...

tak berapa minat fasha... die ni kontoversi je lebih.. lg suka kat heliza.. hehe

Tuan Muda Naim said...

nak betulkan skit ayat kat atas tuh...google bukan penyedia perkhidmatan internet tapi enjin carian....aku dah anti fasha sandha sbb perangai dia lucah2(bukan xxx)tapi dia mmg problem...pakai mcm pelakon porno.

Anonymous said...

stiap org ada kelebihan dn klemahannya..

Post a Comment

Terima Kasih atas komen dan idea yang bijak-bijak ini !Anda memang bijak !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...