Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara


Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara
Menghasut, menghina agama Islam dan raja telah dikenalpasti.

Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM), telah berhubung dengan pengendali Facebook dan Twitter untuk memadamkan paparan yang dibuat oleh individu yang menggunakan nama samaran "Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara" tetapi Twitter menolak untuk bekerjasama dan tidak mahu memenuhi permintaan itu.Berikut perbuatan oleh Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara.

Gambar-gambar hina Islam oleh Makcik Hajjah Sitt Al-WuzaraAntara kata-kata hina terhadap Nabi Muhammad S.A.W

Antara kata-kata hina bangsa melayu dan Rajanya

Siapa Hajjah Sitt Al-Wuzara?Ini gambar kad pengenalan yang didedahkan oleh Makcik Hajjah sendiri suatu masa dulu bagi membuktikan yang dia seorang perempuan Islam sebenar.


Ini hasil semakan yang mempunyai persamaan maklumat dengan kad pengenalan oleh Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara diatas.Pendedahan ini dibuat dibeberapa group difacebook seperti Pendedahan Eksklusif-Siapa Sebenarnya Sitt Al Wuzara.


"Maklumat mengenai keluarganya sudah diperoleh dan telah dikemukakan kepada pihak Peguam Negara Isnin lalu," kata Rais Yatim Menteri SKMM.

Pemilik yang menyamar ini dikatakan berada di Sweden dan dia tidak dapat dibawa pulang ke Malaysia kerana "berada dalam perlindungan perjalanan antarabangsa".

Namun,pihak Interpol telah memberi isyarat sedia bekerjasama dengan Polis Diraja Malaysia berhubung kes ini.Klik sini

1 komen Orang bijak:

Cik tikah said...

dia memang betul org islam ke? ke saja nak memporak perandakan org islam?

Post a Comment

Terima Kasih atas komen dan idea yang bijak-bijak ini !Anda memang bijak !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...