Bakery Highland di Atlanta ,kek yang luar biasa ini dibuat oleh Karen Portaleo. Dia mendapat inspirasi untuk menjadi dekorator kuih suatu hari ketika ia melihat bahawa kek di kedai roti temannya tidak punya kreativiti. Dengan latar belakang dalam membentuk tanah liat, ia belajar sendiri cara membuat dekorasi untuk kek.
Berbicara tentang menjadi kreatif dengan makanan, bagaimana memastikan makanan dapat diubah menjadi lanskap untuk bentuk tubuh manusia.
7 komen Orang bijak:
lawa sangat kek..
nk mkn pn ase syg
ngeri yer kek2 ni.nk mkn tkut.
oh. ketam dan armadillo itu sangat hemsem.... ah, tetibe rase nak makan snowcrab dekat shangri la....
lawa2 n ada gak yg buruk..hihihihi
klau hendak makan pun, rasa syang..
bt penat2..
perghhh seni yang terover-over
ish..x lalu nak mkn kek macam ni...:)
Post a Comment
Terima Kasih atas komen dan idea yang bijak-bijak ini !Anda memang bijak !